6 Νέες Animated Σειρές Από Το Netflix

Προερχόμενες από διάφορες πηγές

To Netflix ανακοίνωσε έξι νέες animated σειρές, εκ των οποίων οι πέντε απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες και η μία σε ενήλικες.

Το ενήλικο animation θα λέγεται BIG MOUTH, των Nick Kroll και Andrew Goldberg, και θα αφορά τις περιπέτειες που βιώνουν δύο έφηβοι. Έχουν παραγγελθεί για το 2017 δέκα επεισόδια, διάρκειας μισής ώρας έκαστο και οι Nick και Andrew θα δανείζουν τις φωνές τους στους ομώνυμους πρωταγωνιστές. Άλλες φωνές που θα συμμετάσχουν είναι αυτές των Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Jenny Slate και Jessi Klein.

Όσον αφορά τις άλλες πέντε σειρές, δύο θα προέρχονται από παλιότερες ταινίες, το SPY KIDS και το SPIRIT: STALLION OF THE CIMARRON, των οποίων οι σειρές θα ονομάζεται αντίστοιχα SPY KIDS: MISSION CRITICAL και SPIRIT RIDING FREE. Το SPY KIDS θα είναι σε παραγωγή της Weinstein Company, με έτος κυκλοφορίας το 2018, ενώ το SPIRIT θα είναι από τη Dreamworks και θα βγει το 2017. Μία σειρά θα προέρχεται από βιντεοπαιχνίδι, το SKYLANDERS ACADEMY, το οποίο θα βασίζεται φυσικά στο game SKYLANDERS, θα είναι σε παραγωγή της ίδιας της Activision Blizzard Studios και ο πρώτος κύκλος, με 13 επεισόδια, θα βγει το φθινόπωρο, ενώ μία άλλη σειρά θα βασίζεται σε σειρά βιβλίων. Ο λόγος για το LLAMA, LLAMA, το οποίο θα βασίζεται στη δημοφιλή σειρά παιδικών βιβλίων της Anna Dewdney, θα παραχθεί από τη Genius Brands και θα είναι έτοιμο του χρόνου. Τέλος, η πέμπτη θα είναι βασισμένη στα graphic novels του Luke Pearson, με πρωταγωνίστρια τη μικρή HILDA, η οποία μπλέκει σε περιπέτειες σε ένα μαγικό μέρος γεμάτο ξωτικά, γίγαντες και όχι μόνο. Παραγωγός εταιρεία θα είναι η Silvergate και τα πρώτα δώδεκα επεισόδια αναμένονται αρχές του 2018.