Art Ops #9

Ματιές στο παρελθόν
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Art Ops #9

WriterShaun SimonArtistMatt BrundagePublisherDC Comics (Vertigo)

Μετά το τέλος του πρώτου arc του ART OPS, όπου μας περιγράφεται τι είναι το ART OPS και βλέπουμε πρώτη φορά του βασικούς μας χαρακτήρες, έρχεται η ώρα να δούμε το παρελθόν. Ένα παρελθόν που έχει επηρεάσει πάρα πολύ το μέλλον που ζήσαμε στα πρώτα κεφάλαια.

Έτσι, μαθαίνουμε για τον πατέρα του Reggie, τον Danny, και τη σχέση της μητέρας του μαζί του. Τώρα –δε θα μέναμε για πάντα στο παρελθόν – ο Reggie έχει γνωρίσει τον πατέρα του. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο πατέρας του είναι εκεί για αυτόν. Δεν είναι, βέβαια, ένας συνηθισμένος μπαμπάς. Ειδικά, επειδή η τρέλα του Danny Doll είναι να νοιάζεται λίγο παραπάνω για τα έργα Τέχνης από ότι ο υπόλοιπος κόσμος.

Για αυτό τους έχει δώσει ένα καταφύγιο και, για ακόμα μία φορά, κάποιος θέλει να υπονομεύσει την Τέχνη και να τη χρησιμοποιήσει για τους δικούς του διεστραμμένους σκοπούς. Και αυτή τη φορά δεν είναι κάποιος πίνακας.

Ο Body, μαζί με την κοπέλα με τα βελβέτινα χέρια, βρίσκεται στο Hollywood για εξωτερικές δουλειές. Μόνος του, λοιπόν, ο Reggie πρέπει να τα αντιμετωπίσει όλα και βεβαίως να πάνε όλα στραβά. Δύσκολο να έχεις μία φυσιολογική μέρα, όταν η δουλειά σου είναι η Τέχνη!

Γιατί το κάνει αυτό ο Danny Doll; Πού είναι επιτέλους η μητέρα του Reggie και γιατί εξαφανίστηκε; Η Mona Lisa και ο Reggie τι θα απογίνουν; Ο Body γιατί πήγε στο Hollywood; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτά και άλλα ερωτήματα, δεν έχετε παρά να πάτε στο ART OPS ή σε κάποιο μουσείο!