Κι Άλλοι Νέοι Τίτλοι Από Τη Marvel

Συνεχίζεται το μπαράζ ανακοινώσεων

Πριν προλάβει να καταλαγιάσει η σκόνη από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρείας, η Marvel έσπευσε να προβεί σε νέες αποκαλύψεις.

Σειρά τώρα είχε η Jessica Jones, η οποία, δεκαπέντε χρόνια μετά το ALIAS, θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο σε μία νέα σειρά που θα φέρει τις υπογραφές όλων των original συντελεστών, αφού πέραν του Brian Michael Bendis θα επιστρέψουν και οι Michael Gaydos και David Mack.

Επίσης, τον Οκτώβριο θα δει επιτέλους το φως της δημοσιότητας το CAGE του Genndy Tartakovsky, δημιουργού των DEXTER LABORATORY και HOTEL TRANSYLVANIA, το οποίο είχε αρχικά ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει το 2007. Και ο έτερος όμως Hero for Hire, Danny Rand, αναμένεται να αποκτήσει καινούργια σειρά με τίτλο IRON FISTS, την οποία θα μοιράζεται με μια εξάχρονη Ασιάτισσα, που πέρα από τις ίδιες δυνάμεις με αυτόν, έχει κι ένα δράκο.

Από την άλλη πλευρά, ένας κλασικός villain, ο Thanos (του οποίου η εμφάνιση στο CIVIL WAR II ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει στο συγκεκριμένο storyline μέχρι τώρα), θα αποκτήσει τον δικό του ongoing τίτλο, τον οποίο επιμελούνται οι Jeff Lemire και Mike Deodato. Oι δημιουργοί υποστηρίζουν πως θα δοκιμάσουν μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στον χαρακτήρα και υπόσχονται να μετατρέψουν τον Mad Titan σε Darth Vader του σύμπαντος της Marvel.

Αλλαγές επίσης αναμένονται και στο HAWKEYE, με την Kate Bishop να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η αναβίωση της ομάδας των CHAMPIONS, στην οποία θα συμμετέχουν η Ms. Marvel, ο Spider- Man (Miles Morales), ο Nova, ο Hulk (Amadeus Cho), ο Cyclops και η Viv Vision. Tη σειρά θα υπογράφουν οι Mark Waid και Humberto Ramos.