Αγωνία Τέλος Για Το Wonder Woman!

Επιτέλους η Warner Bros. ανακοινώνει την πλοκή της ταινίας!

Η DC και η Warner Bros. μας είχαν αφήσει στο σκοτάδι για πάρα πολύ καιρό, όσον αφορά στην ταινία με πρωταγωνίστρια τη Wonder Woman. Επιτέλους, όμως, η περιέργεια των fanboys ικανοποιείται, με την παραγωγή να αποκαλύπτει επισήμως την πλοκή της. Σύμφωνα με τους συντελεστές, αυτή έχει ως εξής:

Το WONDER WOMAN θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι, με τη Gal Gadot να επιστρέφει στο ρόλο του επώνυμου χαρακτήρα σε αυτήν την επική ταινία δράσης, σκηνοθετημένη από την Patty Jenkins. Πολύ πριν γίνει η Wonder Woman, ήταν η Diana, η πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη για να γίνει μια αήττητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα απομονωμένο παραδεισένιο νησί, η Diana εγκαταλείπει τελικά το σπίτι της, όταν ένας Αμερικανός πιλότος προσγειώνεται στις ακτές του νησιού και την πληροφορεί για μια μεγάλη διαμάχη που βασανίζει τον υπόλοιπο κόσμο, πεπεισμένος πως μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας μαζί με την ανθρωπότητα για να λήξει τον πόλεμο μια και καλή, η Diana θα ανακαλύψει τις πραγματικές τις δυνάμεις… και το πεπρωμένο της.

Φαίνεται, λοιπόν, πως θα έχουμε ένα origin story, το οποίο θυμίζει κάτι από CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER. Αυτό που γεννά το ενδιαφέρον όλων μας είναι το πώς η Warner Bros. θα καταφέρει να ταιριάξει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με την αρχαιοελληνική μυθολογία. Μετά την ανταπόκριση του κοινού προς το DAWN OF JUSTICE, σίγουρα το studio θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει περισσότερο τους κριτικούς, αλλά και τους fans, δίνοντάς μας μια πιο αξιοπρεπή ταινία.