Νέο Τηλεοπτικό Spin-Off Tων X-Men

Ετοιμάζεται από Fox και Marvel

Καθώς φαίνεται, οι X-Men θα κάνουν σύντομα ένα είδος τηλεοπτικού comeback. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το VARIETY, η Fox θα συνεργαστεί με την Marvel σε ένα νέο project, με επίκεντρο τους μεταλλαγμένους. Οι υπεύθυνοι του δικτύου, μάλιστα, έχουν ήδη παραγγείλει το πιλοτικό επεισόδιο.

Η ακόμα άτιτλη σειρά, θα αποτελεί ένα project σύμπραξης της 20th Century Fox με την Marvel Television και στον ρόλο των παραγωγών θα δούμε τον Matt Nix, αλλά και τον γνωστό πλέον στο σύμπαν των X-Men, Bryan Singer. Η ιστορία της σειράς θα κινείται γύρω από μια απλή οικογένεια, όπου οι γονείς ανακαλύπτουν πως τα παιδιά τους διαθέτουν μεταλλαγμένες δυνάμεις. Αναγκασμένοι να γίνουν φυγάδες, καθώς η κυβέρνηση είναι εχθρική ενάντια στους μεταλλαγμένους, θα συμμαχήσουν με μια underground οργάνωση μεταλλαγμένων και θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωση τους.

Το project αποτελεί την πρώτη σειρά της Fox που βασίζεται στο σύμπαν της Marvel, καθώς μέχρι τώρα γνώριζε επιτυχία με σειρές της DC, όπως το GOTHAM και το LUCIFER. O Jeph Loeb, επικεφαλής της Marvel Television, πρόσθεσε πως υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός γύρω από το project και πως η επιλογή του Matt Nix δεν ήταν τυχαία, καθώς είναι μεγάλος fan των X-Men και πως η ματιά του πάνω στο εν λόγω σύμπαν είναι αυτό ακριβώς που θέλει η Fox.