Superman #3

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Superman #3

WritersPeter J. Tomasi, Patrick GleasonArtistJorge JimenezPublisherDC Comics

Θυμάστε που το SUPERMAN (και οι υπόλοιποι super-τίτλοι) ήταν χάλια; Αυτά, last year! Αν και η σειρά είναι μόλις στο τρίτο της τεύχος, έχει πάρει το σωστό δρόμο.

Οι περιπέτειες της super-οικογένειας συνεχίζονται στο Fortress of Solitude, όπου ο Clark και η Lois ερευνούν την αστάθεια των υπερδυνάμεων του super-γλυκούλη Jonathan. Φυσικά, όποιος περίμενε ότι δεν θα συναντούσαν κανένα εμπόδιο στο διάβα τους, θα έκανε super-λάθος! (Εντάξει σταματάω να χρησιμοποιώ το super σαν πρώτο συνθετικό για τα πάντα.) Και αυτό γιατί μια ξεχασμένη μορφή του κόσμου του Superman, ο Eradicator, κάνει την εμφάνισή του. Και όσοι γνωρίζουν τι εστί Eradicator, ξέρουν ότι θα επακολουθήσουν προβλήματα.

Ένα τεύχος έξω από την οικογενειακή θαλπωρή της φάρμας, που φέρνει όλο και πιο κοντά τον Jonathan στο να αποκτήσει τον έλεγχο των δυνάμεών του και να καταστεί ο νέος Superboy (λέω εγώ). Οι δυσκολίες, όμως, μέχρι την επίτευξη του στόχου αυτού, θα είναι πολλές! Αν δε διαβάζετε το SUPERMAN, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.