Weavers #2

Το σκηνικό ακόμη στήνεται...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Weavers #2

WriterSimon SpurrierArtistDylan BurnettPublisherBoom! Studios

Η ιστορία των “γκάνγκστερ με τα υπερφυσικά παράσιτα” συνεχίζεται και αφού η σειρά έχει άλλα τέσσερα τεύχη μπροστά της, ο Simon Spurrier πάει με το πάσο του. Το σκηνικό ακόμη στήνεται, νέοι χαρακτήρες παρουσιάζονται, και ο Sid ακροβατεί, φυσικά, ανάμεσα στη νέα του “οικογένεια” και την ανακάλυψη του υπεύθυνου για την είσοδό του σε αυτή.

Το σχέδιο του Dylan Burnett είναι σε αδιάφορα επίπεδα. Ούτε πολύ ατμοσφαιρικό, ούτε εκνευριστικά “γυαλιστερό”. Στα θετικά, προσμετρώ το ότι η συμπρωταγωνίστρια-κόρη του αφεντικού δεν παρουσιάζεται ως κάποιο εντυπωσιακό μοντέλο, αλλά ως μια απλή, διοπτροφόρος κοπέλα.

Προς το παρόν, δεν αρνούμαι πως νιώθω μια μικρή απογοήτευση. Ίσως γιατί θεωρώ ότι η ιστορία έχει πολλές δυνατότητες, οι οποίες δεν έχουν εμφανιστεί. Ακόμη και το origin που φάνηκε να δίνεται, ήταν σύντομο, βεβιασμένο και, εν ολίγοις, βαριεστημένο. Το μέλλον θα δείξει…