Δύο Σειρές Της Image Στη Μικρή Οθόνη

Black Magick και Deadly Class

Στο Comic-Con International του San Diego, ανακοινώθηκε η μεταφορά των σειρών της Image Comics, BLACK MAGICK και DEADLY CLASS, στη μικρή οθόνη.

To BLACK MAGICK θα μεταφερθεί από την Groundswell Productions του Michael London (βλ. THE MAGICIANS του SyFy). Το comic ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, σε σενάριο Greg Rucka και σχέδιο Nicola Scott, και θα είναι το δεύτερο comic του Rucka που θα γίνει τηλεοπτική σειρά, μετά το LAZARUS, ενώ αναμένεται η μεταφορά του QUEEN & COUNTRY στη μεγάλη οθόνη. Πρωταγωνιστής του BLACK MAGICK είναι η ντετέκτιβ Rowan Black, η οποία είναι η τελευταία μάγισσα της γενιάς της και μπλέκει σε υποθέσεις που ενέχουν το στοιχείο του φανταστικού.

Το DEADLY CLASS το έχουν αναλάβει τα αδέρφια Russo, Joe και Anthony, για λογαριασμό της Sony Pictures TV. Το σενάριο θα το γράψει ο δημιουργός της σειράς, Rick Remender, μαζί με τον Miles Feld. Το comic ξεκίνησε το Γενάρη του 2014 και λαμβάνει χώρα στα μέσα της δεκαετίας του ’80, στην κορυφαία σχολή assassins, όπου στέλνουν τους γόνους τους όλες οι top οικογένειες εγκληματιών του πλανήτη.