Power Man & Iron Fist #6

Το μόνο tie-in του Civil War II που αξίζει!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Power Man & Iron Fist #6

WriterDavid F. WalkerArtistFlaviano ArmentaroPublisherMarvel Comics

Υπάρχουν ποικίλες απόψεις για το νέο event της Marvel, το CIVIL WAR II, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τα περιττά tie-ins, που έρχονται πακέτο με κάθε μεγάλο event, είναι στα χειρότερά τους σε αυτή την περίπτωση. Έρχεται, όμως, το έκτο τεύχος μιας σειράς της Marvel και κάνει την διαφορά!

Ο Luke Cage και ο Danny Rand, έχοντας επιστρέψει ως Heroes for Hire, μαθαίνουν για τα γεγονότα του πρόσφατου εμφυλίου πολέμου που εκτυλίσσεται. Τώρα, οι δύο φίλοι πρέπει να σκεφτούν αν πρέπει να επιλέξουν πλευρά, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα ομάδα από vigilantes, που σκοτώνουν πρώην εγκληματίες.

Είμαι τεράστιος φαν των Heroes for Hire, όπως και της νέας τους σειράς και μπορώ να πω πως αυτό το τεύχος είναι το καλύτερο tie-in μέχρι τώρα. Τα σκίτσα ταιριάζουν απίστευτα με την ατμόσφαιρα και η δράση είναι καλά σκηνοθετημένη. Το τεύχος κάνει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει κάθε tie-in. Δείχνει τις συνέπειες του πολέμου και την επιρροή που έχουν σε εκείνους που λαμβάνουν μέρος σε αυτόν. Τα flashbacks των πρωταγωνιστών το ενισχύουν αυτό και δεν φαντάζουν περιττά, ενώ και η κεντρική υπόθεση του τεύχους είναι επίσης ενδιαφέρουσα και θα ήθελα να δω προς τα πού οδεύει. Ακόμα και αν το τεύχος #6 έχει σοβαρό τόνο, το χιούμορ δεν λείπει και είναι πετυχημένο, όπως σε κάθε τεύχος της σειράς.

Το POWER MAN AND IRON FIST #6 είναι μακράν το καλύτερο tie-in του CIVIL WAR II και η σειρά συνολικά είναι μία από τις καλύτερες της Marvel. Must-read, ειδικά αν είστε fan των Heroes for Hire!