Preacher S01E09

Finish The Song
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Preacher

Season/EpisodeS01E09 WritersEvan Goldberg, Seth Rogen, Sam Catlin DirectorMichael Slovis CastDominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga, Lucy Griffiths NetworkAMC

Ό,τι δεν είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, όπου επικρατούσε μια στασιμότητα, τα είδαμε όλα μαζεμένα στο επεισόδιο 9, το οποίο ίσως και είναι ένα από τα καλύτερα της σεζόν!

Ο Jesse καταφέρνει και το σκάει από την αστυνομία, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του να καλέσει τον Θεό στην επερχόμενη κυριακάτικη Λειτουργία. Ταυτόχρονα, ο Cassidy ανακτά πλήρως την ανθρώπινη μορφή και τις δυνάμεις του, χάρη στη βοήθεια της Emily. Την ίδια στιγμή, ο σερίφης συνεχίζει να ψάχνει τον χαμένο γιό του, ενώ οι δύο άγγελοι από τον Παράδεισο, εξακολουθούν να προσπαθούν να βρουν μια λύση για να πάρουν πίσω τη genesis. Το highlight του επεισοδίου, όμως, είναι που αποκαλύπτεται τι ακριβώς συμβαίνει με τον μυστηριώδη καουμπόυ που είχαμε δει σε παλαιότερα επεισόδια.

Αν το περασμένο επεισόδιο ήταν μέτριο, αυτό ήταν εξαιρετικό και έγιναν τόσα πολλά πράγματα, που ο θεατής είναι συνέχεια στην τσίτα! Το PREACHER εξακολουθεί να καθηλώνει!