Captain America: Steve Rogers #3

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Captain America: Steve Rogers #3

WriterNick SpencerArtistJesus SaizPublisherMarvel Comics

O Cap και μια ομάδα από πράκτορες της S.H.I.E.L.D. βρίσκονται στην γεμάτη από υπερεγκληματίες πόλη, Bagalia, για να πιάσουν τον Baron Zemo. Όπως μάθαμε στο αμφιλεγόμενο πρώτο τεύχος της σειράς, ο Steve είναι undercover πράκτορας της Hydra. Στο τεύχος #3, βλέπουμε πως κλιμακώνεται η κατάσταση για την ομάδα της S.H.I.E.L.D. και μαθαίνουμε τον αληθινό σκοπό του Cap. Όλα αυτά, σερβιρισμένα με ακόμη μια ανατροπή, που θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει ως fake-out.

Η όλη ανατροπή με την Hydra, με μια πρώτη ματιά, φαίνεται να επαναλαμβάνει το μοτίβο της Marvel να επικεντρώνεται στις σοκαριστικές στιγμές που θα διαφημιστούν περισσότερο και επομένως θα αποφέρουν περισσότερο (άμεσο) κέρδος (π.χ. CIVIL WAR II #3).

Με μια δεύτερη ματιά, ο Nick Spencer φημίζεται για τα συναρπαστικά του μυστήρια στη δουλειά του και μπορούμε να διακρίνουμε τα πρώτα ίχνη στο AVENGERS STANDOFF. Η αμεσότητα με την οποία αποκάλυψε στο προηγούμενο τεύχος την αλήθεια για την αφοσίωση του Steve στον Red Skull, δείχνει σιγουριά από μέρους του. Και το τέλος αυτού του τεύχους προϊδεάζει για μια συναρπαστική συνέχεια.