Holidays In The Sun

Επιστρέφουμε στις 5 Σεπτεμβρίου

Η φετινή σεζόν είχε απ’ όλα στο Comicdom.gr! Η ιστοσελίδα ανανεώθηκε, τα reviews και τα νέα για comics, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές αυξήθηκαν σημαντικά και “νέο αίμα” ανέλαβε (πάντα στο πλευρό των έμπειρων συντακτών) να μεταφέρει τις εντυπώσεις του και την ειδησεογραφία σε κάθε τομέα του αγαπημένου μας Μέσου. Βρισκόμαστε, όμως, στον 15αύγουστο και ήρθε και η δική μας σειρά για ολιγοήμερες διακοπές!

Σκορπιζόμαστε, λοιπόν, για μερικές ημέρες σε παραλίες, νησιά, βουνά και δάση και επιστρέφουμε τον Σεπτέμβριο, με ανανεωμένη διάθεση και ένα πλήθος υποχρεώσεων, στους τομείς των reviews και της ειδησεογραφίας. Από τις 5 Σεπτεμβρίου, το Comicdom.gr θα μπει ξανά στο κανονικό του πρόγραμμα.

Ξέρουμε, θα στερηθείτε την καθημερινή και πλουσιότερη από ποτέ ύλη μας. Αλλά μην ανησυχείτε! Στο αρχείο του Comicdom.gr υπάρχουν χιλιάδες reviews και άρθρα, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε μέχρι να επιστρέψουμε – από το tablet σας στην παραλία οι πιο τυχεροί και από τον υπολογιστή στο σπίτι ή στο γραφείο οι υπόλοιποι. Κάπως δεν πρέπει να περάσουν οι ημέρες έως τις 5 Σεπτεμβρίου;

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους, λοιπόν, και τα λέμε ξανά τον Σεπτέμβριο!