DC Cinematic News

Κινηματογραφικά νέα από τις επερχόμενες ταινίες της DC

Δύο σημαντικές ανακοινώσεις, σχετικά με την ανάθεση ρόλων σε επερχόμενες ταινίες της DC, έγιναν αυτή την εβδομάδα.

Η πρώτη φυσικά είναι η επίσημη επιβεβαίωση, via Geoff Johnns, για την ενσάρκωση του Deathstroke από τον Joe Manganiello, στην μέχρι στιγμής άτιτλη solo ταινία του Batman, με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck. Είχε προηγηθεί leaked test footage με τον Deathstroke, στον λογαριασμό του Affleck στο Facebook.

Ο Deathstroke εισήχθηκε ως live-action αρχικά στο τηλεοπτικό DC Universe, όπου ο Manu Bennett τον υποδύθηκε πολύ πετυχημένα στη σειρά ARROW. Επίσης, κυκλοφορεί μία φήμη πως η ταινία του Batman θα βασιστεί στην ιστορία του ARKHAM ORIGINS, το οποίο αποτελεί ένα πολύ αδύναμο prequel της εμβληματικής τριλογίας games BATMAN: ARKHAM, της Rocksteady.

Σε μία άλλη επερχόμενη solo character ταινία της DC, το THE FLASH, ανακοινώθηκε ότι ο Billy Crudup (WATCHMEN) θα υποδυθεί τον πατέρα του Barry Allen, Dr. Henry Allen. Ο τηλεοπτικός Henry Allen, John Wesley Shipp, έσπευσε να συγχαρεί τον κινηματογραφικό του διάδοχο επικροτώντας αυτή την επιλογή.

Τέλος, οι δύο ταινίες JUSTICE LEAGUE δε θα ονομαστούν PART 1 και 2 αντίστοιχα, αλλά αντ’ αυτού θα είναι ανεξάρτητες και ονομαστικά, αντίστοιχα με την ονοματοδοσία των ταινιών AVENGERS της Mavel.