Τίτλοι Τέλους Για Το Regular Show

Ο 8ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος

Το ριζοσπαστικά awesome animated series REGULAR SHOW πλησιάζει στο τέλος του. Τέλη Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο όγδοος κύκλος, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος της σειράς.

Το REGULAR SHOW ξεκίνησε το Σεπτέμβρη του 2011, με δημιουργό και παραγωγό τον James Garland “J.G.” Quintel, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στους Mordecai και High Five Ghost. Είχαν προηγηθεί τα CAMP LAZLO και THE MARVELOUS MISADVENTURES OF FLAPJACK, πάλι για λογαριασμό του Cartoon Network. Η σειρά είχε προταθεί πολλάκις για βραβεία και το 2012 κέρδισε το Emmy Award για εξαιρετικό μικρού μήκους πρόγραμμα animation, χάρη στο επεισόδιο “Eggscellent”. Το Νοέμβρη του 2015 κυκλοφόρησε και ταινία animation με τίτλο REGULAR SHOW: THE MOVIE.

Αυτό που έκανε ξεχωριστή τη συγκεκριμένη σειρά είναι η υπερβολική δόση κωμικού και μη σουρεαλισμού, με φόντο τα 80s και μέγιστο awesomeness. Οι πρωταγωνιστές είναι οι υπεύθυνοι συντήρησης ενός πάρκου σε μία πόλη των ΗΠΑ, σε ένα σύμπαν όπου όλοι οι χαρακτήρες είναι σουρεαλιστικά καρτουνιστικοί, από ζωόμορφους μέχρι έμψυχα αντικείμενα ή ακόμα και εμψυχωμένα άψυχα. Μέσα σε κάθε δεκάλεπτο επεισόδιο υπήρχε τόσο συμπυκνωμένη δράση και larger-than-life mindblowing εξέλιξη, που θα τη ζήλευε ακόμα και ο Michael Bay. Έρχονταν  αντιμέτωποι με ασύλληπτες προκλήσεις, μικρές ή διαγαλαξιακές, ενώ προσπαθούσαν απλά να συνεχίσουν τις σχετικά καθημερινές ζωές τους. Ταυτόχρονα είναι ένας ύμνος στην ομαδικότητα και την πραγματική φιλία, που απευθύνεται σε τηλεθεατές όλων των ηλικιών.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη σειρά, η οποία δυστυχώς μετά από τουλάχιστον 250 επεισόδια θα ολοκληρώσει τον κύκλο της, πλέον σε διαγαλαξιακό επίπεδο, αφήνοντας όλους τους απανταχού fans, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος, με υπέροχες αναμνήσεις και ωσωμικές προσδοκίες από τον Quintel για τις επόμενες δουλειές του. Παραθέτω τον ίδιο:

“Making Regular Show has been so much fun. We got to tell all of the stories we wanted to tell, and making the choice to go out exactly how we want to go out. We’re so proud and excited for people to see how we’re wrapping things up in a big, big way. We’re bringing everything full circle.”

Μέχρι να ξεκινήσει ο όγδοος κύκλος, δείτε αυτό το promo από το SDCC.