1st Applied Arts Festival Στις 23-25 Σεπτεμβρίου

Στο Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης

Το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης διοργανώνει το 1st Applied Arts Festival (1ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών) και σας καλεί να γνωρίσετε το νέο φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στον ευρύτερο χώρο των Εφαρμοσμένων Τεχνών. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

1st Applied Arts Festival – 1ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών
23-25 Σεπτεμβρίου 2016

Το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ, σε συνεργασία με επαγγελματίες καλλιτέχνες από διαφορετικούς κλάδους, σας καλούν να γνωρίσετε το νέο φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στον ευρύτερο χώρο των Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Στόχος του 1ου Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών είναι να φωτίσει το επάγγελμα του σχεδιαστή – ένα από τα πιο ανερχόμενα και πολυδιάστατα επαγγέλματα σήμερα – και να φέρει σε επαφή τους τωρινούς επαγγελματίες του χώρου με τους μελλοντικούς, μέσα από ένα πρίσμα δραστηριοτήτων, με κεντρικό άξονα το σκίτσο.

Τρεις μέρες αφιερωμένες στο σκίτσο, το σχέδιο και τις πολλαπλές εφαρμογές τους θα λάβουν χώρα στο ιστορικό κτίριο της οδού Θήρας, όπου στεγάζεται το Κέντρο, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν κορυφαίοι δημιουργοί του ευρύτερου χώρου στο Σκίτσο, το Κόμικς, την Γελοιογραφία, την Καρικατούρα, το Animation, την Εικονογράφηση, το Grafiti, την Γραφιστική, το Τατουάζ, τα Video Games, την Φωτογραφία, τον Κινηματογράφο, το Concept Art, τα Visual Effects, οι οποίοι θα μιλήσουν για την δουλειά τους και θα πραγματοποιήσουν ανοικτά Masterclasses και Workshops.

Δυναμική παρουσία στο Φεστιβάλ θα έχουν οι νέοι δημιουργοί fanzin artists παρουσιάζοντας τις δικές τους φρέσκες ιδέες.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις και θα ανακοινωθούν οι νικητές του παιδικού διαγωνισμού “ Σκυλίσια Ζωή”.

Είσοδος Ελεύθερη

Από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου από τις 12 έως τις 9μμ
Τόπος: Θήρας 19, πλατεία Αμερικής

Για πληροφορίες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ και για κρατήσεις θέσεων στα workshop μπείτε στο: www.appliedartsfestival.com

Facebook: https://www.facebook.com/appliedartsfestival/

Διοργάνωση: Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης : www.ornerakis.com