Νέες Φωτογραφίες Από Το Spider-Man: Homecoming

Ο Tom Holland φοράει και πάλι την μάσκα του Ανθρώπου Αράχνη

Όλοι τον είδαμε και τον θαυμάσαμε στο CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR. Οι πιο ενθουσιώδεις τον χαρακτήρισαν και ως τον καλύτερο Spider-Man που έχουμε δει στην μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για τον Tom Holland, που ενσάρκωσε τον ρόλο του Peter Parker/Spider-Man, σε πολύ νεαρότερη, βέβαια, ηλικία από ότι τον είχαμε συνηθίσει, και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αφού, λοιπόν, έκανε το ντεμπούτο του στο MCU και πήρε την έγκριση από κοινό και κριτικούς, ήρθε η ώρα να λάμψει στην δική του προσωπική ταινία. Το SPIDER-MAN: HOMECOMING θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου του 2017 και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Στις 27 Σεπτεμβρίου, τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν στην Νέα Υόρκη και έχουμε πλέον τις πρώτες φωτογραφίες (από τον Steve Sands της GC Images), που μας δείχνουν τον Άνθρωπο Αράχνη σε μερικές κλασικές πόζες. Το φωτογραφικό υλικό μας δείχνει την δεινότητα του ηθοποιού στα διάφορα ακροβατικά και μας επιβεβαιώνει πως είναι ο κατάλληλος για τον ρόλο.

Στην ταινία θα εμφανίζονται μαζί του ο Michael Keaton ως Vulture, o Robert Downy Jr. ως Iron Man, η Marisa Tomei ως Aunt May και ο Jon Favreau ως Happy Hogan. Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία Jon Watts και αναμένεται να μας δείξει τον αγώνα του νεαρού Peter Parker, καθώς ανακαλύπτει τις νέες του δυνάμεις και την νέα του ταυτότητα ως Spider – Man.