Gotham S03E02

Burn The Witch
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Gotham

Season/EpisodeS03E02 WritersBruno Heller, Ken Woodruff DirectorDanny Cannon CastBen McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, Maggie Geha, Jada Pinkett-Smith NetworkFox

Την αμαρτία μου θα την πω. Το GOTHAM μου αρέσει αρκετά ως σειρά. Δε λέω πως είναι αριστούργημα, αλλά περνάω ευχάριστα. Ωστόσο, για να είμαι και ειλικρινής, το δεύτερο επεισόδιο της τρίτης σεζόν μου προκάλεσε μια σύγχυση, καθώς η σειρά έχει πλέον εισαγάγει πάρα πολλούς χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τους διαχειριστεί ουσιαστικά.

Ο Penguin εκμεταλλεύεται την αναταραχή που υπάρχει στη πόλη και γίνεται ο άτυπος αρχηγός της Gotham. Στόχος του, να σκοτώσει τη Fish, η οποία αναζητά τον Hugo Strange, προκειμένου να αποτρέψει τον επερχόμενο θάνατό της. Παράλληλα, βλέπουμε τη νέα ανανεωμένη Ivy, απόρροια των γεγονότων του περασμένου επεισοδίου, ενώ ο Bruce παίρνει μια πρώτη γεύση απο το Court of Owls.

Ωραίες ερμηνείες γενικά, σε μια όχι ιδιαίτερα δυνατή υπόθεση, που όμως σε κάνει να θες να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Πάντως, παρατηρούνται ψήγματα στασιμότητας στο GOTHAM. Μήπως πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να εμφανίζεται και ο Σκοτεινός Ιππότης για να σώσει την κατάσταση;