Seven To Eternity #1

Εξαιρετικό σχέδιο σε μια δυνατή περιπέτεια με ανατροπές
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Seven To Eternity #1

WriterRick RemenderArtistJerome OpeñaPublisherImage Comics

Στο βασίλειο της Zahl, o νέος κυρίαρχος, Mud King ή God of Whispers, έχει εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς τρόμου και παράνοιας. Ο οίκος των Osidis είναι από εκείνους που δεν έχουν υποταχθεί στον δαιμονικό δικτάτορα, παρά ταύτα έχει απαξιωθεί και από τον λαό, με αποτέλεσμα εξοριστούν. Όταν οι δαίμονες του βασιλιά επιτίθενται και δολοφονούν τον πατριάρχη των Osidis, ο γιός του αποφασίζει να λύσει μια για πάντα το ζήτημα και ξεκινά ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή.

Δεν θα αυτοπροσδιοριζόμουν ως οπαδός αυτού του είδους περιπέτειας. Το συγκεκριμένο τεύχος, όμως, μου τράβηξε την προσοχή και μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Το σχέδιο, ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να το διαβάσω, είναι εξαιρετικό, όπως και το coloring, ενώ τo σενάριο είναι καλοδουλεμένο και προετοιμάζει τον αναγνώστη για μια δυνατή περιπέτεια, με ανατροπές και διλλήματα. Ο κεντρικός χαρακτήρας έχει δομηθεί σωστά με ενδιαφέρον υπόβαθρο και εσωτερικότητα.

Θα τολμήσω να πω ότι μου θυμίζει αρκετά το DARK TOWER και νομίζω ότι όποιος αγαπά αυτό το είδος, θα ικανοποιηθεί από αυτό το πρώτο τεύχος, το οποίο ήδη συζητείται έντονα και με θετικά σχόλια στα αντίστοιχα ιντερνετικά fora.