Suicide Squad #3

Πιστολίδι, ξύλο και κακός χαμός!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Suicide Squad #3

WriterRob WilliamsArtistsJim Lee, Philip TanPublisherDC Comics

Το τεύχος ξεκινά με τους ήρωες να βρίσκονται εν μέσω ενός χαμού. Η ομάδα έχει μπλέξει σε μεγάλους μπελάδες, αφού έχει μπουκάρει σε μια μυστική τοποθεσία, σαν φυλακή, για να κλέψει κάτι που δεν τους έχει γίνει γνωστό. Μέσα από μια πύλη που είχαν ανοίξει κατά λάθος στο προηγούμενο τεύχος, ονόματι Phantom Zone, βγήκε ο Zod.

Ναι, παράξενο και απρόσμενο. Όλοι με το στόμα ανοιχτό μείναμε και είχαμε την απορία, “πως γίνεται αυτό;”, χωρίς όμως να μας δίνονται ούτε τώρα απαντήσεις για το τι είναι το Phantom Zone και πως βρέθηκε εκεί ο Zod. Απλά απολαμβάνουμε δεκαπέντε σελίδες, ασίγαστης δράσης. Εκρήξεις, πιστολίδια, ξύλο και γενικά ένας κακός χαμός, με τους ήρωες να παλεύουν να επιζήσουν, μέχρι να βρουν τρόπο είτε να ξεφύγουν, είτε να σκοτώσουν τον Zod. Με δεδομένο ότι η ομάδα λέγεται Suicide Squad , περιμένεις η αποστολή να είναι δύσκολη, αλλά νομίζω πως λίγο το τερμάτισαν.

Το τεύχος τελειώνει και αποκαλύπτονται οι ιδιοκτήτες της φυλακής, που είναι τέσσερις μυστηριώδεις, εξωγήινοι τύποι. Ο κίνδυνος είναι πλέον πολύ μεγάλος και δημιουργείται η απορία πώς στο καλό θα γλυτώσουν. Δεν ξέρω αν ακόμη και η Justice League θα τα έβγαζε πέρα.

Όπως και να ‘χει, το τεύχος είναι απολαυστικό, και παρ’ ότι είναι γεμάτο υπερβολή, σε διασκεδάζει και χορταίνεις δράση. Απλά, καλό θα ήταν να είναι λίγο μεγαλύτερο, διότι δεκαπέντε σελίδες, δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.