Lady Killer #2

Η Lady Killer αντιμέτωπη με το freelancing
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Lady Killer #2

Writer/ArtistJoëlle JonesPublisherDark Horse Comics

Πολλούς μπορεί να τους ανησύχησε η είδηση ότι ο Jamie S. Rich (comic book writer και δημιουργός του LADY KILLER) αποχώρησε από το ενδιαφέρον αυτό project και παραχώρησε τα ηνία στην ταλαντούχα artist Joëlle Jones. Παρ’ όλα αυτά, συνυπολογίζοντας και το τρέχον τεύχος, μπορούμε να ησυχάσουμε, γιατί, και απουσία του Rich, ακόμη και στο συγγραφικό ντεμπούτο της Jones, το LADY KILLER λειτουργεί σαν comic. Είναι διασκεδαστικό και κάνει το gore να φαίνεται fun.

Η Josie προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της, δουλεύοντας, χωρίς βοήθεια από πουθενά, και συναντά τα ανάλογα προβλήματα. Οι νέοι της “στόχοι” είναι κάπως βαρετοί και το clean-up η χειρότερη και πιο κουραστική δουλεία. Η ίδια είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μόνη της, αλλά διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες δεν την αφήνουν ήσυχη.

Το artwork του LADY KILLER #2 είναι, ως αναμενόμενο, πανέμορφο, με το όλο pin-up girl θέμα να διατηρείται και να βελτιώνεται συνεχώς. Το δεύτερο τεύχος αυτού του arc υπόσχεται μια διασκεδαστική, ανάλαφρη συνέχεια.