Wonder Woman #7

Μία χορταστική περιπέτεια!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Wonder Woman #7

WriterGreg RuckaArtistLiam SharpPublisherDC Comics

Ο εχθρός του εχθρού μου είναι και δικός μου εχθρός. Αυτό είναι το ρητό που επιβεβαιώνεται στο WONDER WOMAN #7, με τις περιστάσεις να αναγκάζουν την Wonder Woman και την Cheetah να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό!

Μου φαίνεται πως η σειρά της Diana μετά το REBIRTH, ακολουθεί μια πορεία αντίθετη με αυτή του New 52, δίνοντας σε κάπως “παραμελημένους” χαρακτήρες, όπως η Cheetah, βασικό ρόλο. Ο Azzarello μας παρουσίασε μια Wonder Woman πιο στενά συνδεδεμένη με την ελληνική μυθολογία, εδώ όμως βλέπουμε τη θρυλική Αμαζόνα μακριά από τον Όλυμπο (και τον Κίσσαβο, με τον οποίο μαλώνουν), αντιμέτωπη με έναν δαίμονα που μόνο αρχαιοελληνικής καταγωγής δεν είναι!

Η χημεία των χαρακτήρων είναι πετυχημένη. Υπήρξε, μάλιστα, μια πολύ όμορφη σκηνή μεταξύ της Wonder Woman και του Steve Trevor! Δεν μπορώ να το αρνηθώ, μου άρεσε που τους ξαναείδα μαζί, μια και είχαν απομακρυνθεί λίγο τα τελευταία χρόνια!

Σε γενικές γραμμές, αν είστε fan της Wonder Woman, θα σας πρότεινα να παρακολουθήσετε την σειρά. Είναι ιδιαίτερα καλογραμμένη και πιστεύω πως έχει πάρει τον σωστό δρόμο!