Δυο Νέες Σειρές Alien Το 2017

Από την Dark Horse, με αφορμή το Aliens Day 2017!

Απανταχού fans του Alien franchise και λάτρεις του sci-fi, μπορείτε να ζητωκραυγάσετε ελεύθερα! Το Alien day 2017 θα γιορταστεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Εν όψει του συγκεκριμένου event, η Dark Horse συνεργάζεται με την 20th Century Fox για να κυκλοφορήσουν δυο νέες προσθήκες στο franchise της σειράς: το ALIENS: DEAD ORBIT και το ALIENS: THE ORIGINAL COMICS SERIES Vol. 2.

Το πρώτο από τα τέσσερα τεύχη του ALIENS: DEAD ORBIT θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου και θα περιστρέφεται γύρω από τον Wascylewsk, έναν μηχανικό που έχει παγιδευτεί σε έναν διαστημικό σταθμό, έπειτα από ένα ατύχημα. Για να επιβιώσει από την επίθεση των πιο φονικών πλασμάτων που υπάρχουν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε εργαλείο που θα βρει. Τη σειρά θα γράφει και θα σκιτσάρει ο James Stokoe.

Από την άλλη μεριά, το δεύτερο μέρος του ALIENS: THE ORIGINAL COMICS SERIES, θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις 12 Απριλίου και θα μας παρουσιάζει μια Γη που είναι κυριευμένη από τα xenomorphs, αλλά οι άνθρωποι δεν το βάζουν κάτω χωρίς μάχη. Έτσι, η Ripley έχει ένα σχέδιο για να πιάσει την Queen Mother και να τη φέρει στη Γη. Πιστεύει πως η Queen Mother θα καλέσει και θα συγκεντρώσει όλα τα xenomorphs σε ένα μέρος, όπου εκεί θα τα σκοτώσει με μια πυρηνική βόμβα. Τη σειρά γράφει ο Mark Verheiden, ενώ την εικονογράφηση έχουν αναλάβει ο Den Beauvais μαζί με τον Sam Kieth.