The Flash S03E02

Paradox
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS03E02 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Aaron Helbing, Todd Helbing DirectorRalph Hemecker CastGrant Gustin, Candice Patton, Carlos Valdes, Danielle Panabaker, Keiynan Lonsdale NetworkThe CW

Η βασική φόρμουλα του THE FLASH δεν αλλάζει. Το νέο επεισόδιο του τρίτου κύκλου είναι μία από τα ίδια. Ποιά είναι τα ίδια; Λίγο ρομάντζο, πολύ κλάμα και, στο νέο επεισόδιο, ελάχιστο έως καθόλου χιούμορ.

Σε αυτό το τελευταίο, συμβάλλει σημαντικά η αλλαγή του χαρακτήρα του Cisco. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχοντας θυσιάσει τη μητέρα του για να σώσει το timeline, ο Flash θεωρεί πως τώρα τα πράγματα θα είναι όπως τα άφησε, λίγο πριν τελειώσει η δεύτερη σεζόν. Αμ δε! Όπως πληροφορείται ο ήρωας μας, κάτι τέτοιο είναι ουσιαστικά αδύνατον, διότι το timeline επηρεάζεται ανεπανόρθωτα και δεν μπορεί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Στο νέο timeline, ο Cisco έχει χάσει τον αδερφό του, η Iris δεν μιλάει με τον πατέρα της, ο Wally δεν έχει ανακαλύψει ακόμα τις δυνάμεις του, ενώ ένας νέος συνάδελφος του Barry εμφανίζεται από το πουθενά (ναι, ο Draco Malfoy). Το επεισόδιο θα είχε ένα ενδιαφέρον, αν δεν βλέπαμε τον Barry να κλαίει και να κατηγορεί τον εαυτό του (πάλι!), για το χάος που προκάλεσε (που, στο κάτω-κάτω, δίκιο έχει, αλλά καταντάει κουραστικό). Και ενώ ο Barry κλαψουρίζει, ένας νέος εχθρός, ο Alchemy, φαίνεται πως θα προκαλέσει πονοκέφαλο στον Scarlet Speedster, στα επόμενα επεισόδια.

Το THE FLASH ακολουθεί το motto “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”. Μήπως, όμως, θα έπρεπε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ARROW και να κάνει κάποιες, αν όχι ολικές, τότε ουσιαστικές αλλαγές; Η ανάγκη για μια αίσθηση φρεσκάδας έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται.