Flash S03E03

Magenta
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Flash

Season/EpisodeS03E03 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Judalina Neira, David Kob DirectorArmen V. Kervokian CastGrant Gustin, Candice Patton, Tom Cavanagh, Keiynan Lonsdale, Jesse L. Martin, Tom Felton NetworkThe CW

O Barry συνεχίζει να αντιμετωπίζει metahumans που υπήρχαν και στο Flashpoint timeline, χάρη στις μηχανορραφίες του Doctor Alchemy, ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν είναι μόνος του. Ο Harrison Wells (Harry) καταφτάνει από την Earth-2, με την κόρη του, Jesse, καθώς η δεύτερη απέκτησε υπερ-ταχύτητα, μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν.

Μου είχε λείψει η σχέση του Barry με τον Harry και, γενικότερα, ο Tom Cavanagh, ο οποίος είναι ο καλύτερος ηθοποιός ανάμεσα σε ένα ήδη ταλαντούχο καστ. Η εξέλιξη της Jesse ως speedster, αποτελεί ακόμη ένα κρίσιμο βήμα, ώστε να δούμε ένα σημαντικό μέρος της Flash Family ταυτόχρονα στην οθόνη. Ο Barry και ο Jay είναι έτοιμοι, η Jesse είναι σχεδόν έτοιμη και έχουμε και τον καημένο τον Wally, που ενώ ήταν μαζί με την Jesse όταν χτυπήθηκαν από τον επιταχυντή, δεν ανέπτυξε δυνάμεις και είναι απογοητευμένος.

Τέλος, είναι εμφανέστατη η αγάπη που έχουν οι παραγωγοί για τον χαρακτήρα του Flash και η προσπάθεια τους να μεταφέρουν ένα λιγότερο σκοτεινό υπερηρωικό σύμπαν, πιστό στο source material. O Flash της σειράς (και ως εκ τούτου και ο Grant Gustin) είναι στα καλύτερα του, όταν αποτελεί μια ανιδιοτελή φιγούρα που εμπνέει και θέλει να βοηθήσει τους πάντες.