Agents Of S.H.I.E.L.D. S04E04

Let Me Stand Next To Your Fire
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents Of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS04E04 WritersMaurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon, Matt Owens DirectorBrad Turner CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna NetworkABC

Είναι εντυπωσιακό πώς μια σειρά με μια τόσο κακή πρώτη σεζόν, κατάφερε να εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες superhero σειρές που υπάρχουν εκεί έξω. Βέβαια, μέχρι να φτάσει εκεί, έχασε ανεπιστρεπτί γύρω στους 6.000.000 τηλεθεατές και συνεχίζει να χάνει, ειδικά μετά την αλλαγή της ώρας (πήγε μια ώρα αργότερα) στο δίκτυο του ABC. Άσχετα, βέβαια, με αυτά, το AGENTS OF S.H.I.E.L.D., από τη δεύτερη σεζόν του και μετά, αποτελεί σταθερή αξία και η φετινή χρονιά μάλλον δεν θα είναι εξαίρεση.

Σε αυτό το επεισόδιο, η Daisy/Skye/Quake (διαλέγετε και παίρνετε) έρχεται σε επαφή με την Simmons, ώστε να τη βοηθήσει να ανακαλύψουν πώς οι Watchdogs αποκτούν πρόσβαση στα αρχεία της S.H.I.E.L.D. για τους Inhumans. Οι πληροφορίες που μαζεύουν, τους οδηγούν στον (είμαι μια φτηνή αντιγραφή του Sawyer από το LOSΤ) Hellfire a.k.a James Slade. Συγχρόνως, ο Coulson με τον Mack συναντούν τον Ghost Rider και μετά από μια εξαιρετική σκηνή καταδίωξης, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Και, όπως φαντάζεστε, όλοι καταλήγουν στο ίδιο σημείο, όπου ο Ghost Rider αντιμετωπίζει τον Hellfire, σε μια μάχη με πολλά πυροτεχνήματα. Έτσι, η ομάδα ξαναμαζεύεται και ετοιμάζεται να ψάξει για το Darkhold, ενώ, στο τέλος του επεισοδίου, η Simmons ανακαλύπτει την αλήθεια για την Aida.

Συνολικά, το AGENTS OF S.H.I.E.L.D. μας χαρίζει άλλο ένα καλογραμμένο και γεμάτο δράση επεισόδιο. Η σειρά συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον ενώ η – σίγουρα επηρεασμένη από την επιτυχία του Netflix – επιλογή να ακολουθήσουν μια πιο σκοτεινή προσέγγιση, φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, αρκετά υποσχόμενη.