Arrow S05E03

A Matter Οf Trust
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS05E03 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Ben Sokolowski, Emilio Ortega Aldrich DirectorGregory Smith CastStephen Amell, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards, Echo Kellum, Paul Blackthorne, Josh Segarra NetworkThe CW

Το Arrow ξαναχτυπά με ένα ακόμη καλό επεισόδιο και είναι πλέον φανερό πως η σειρά έχει ξαναπάρει τα πάνω της μετά την απογοητευτική τέταρτη σεζόν. O Oliver, με τη νέα του ομάδα, κυνηγούν έναν έμπορο, ο οποίος πουλάει ένα νέο ναρκωτικό, το Stardust. Είναι αποστολή των Green Arrow, Wild Dog, Mister Teriffic και όπως αυτοαποκαλείται η κοπελιά, να βρουν τον έμπορο αλλά και να τα βρουν μεταξύ τους.

Η σκηνοθεσία και τα εφέ καλυτερεύουν σε κάθε επεισόδιο και φαίνεται πως υπάρχει πολύς ζήλος από όλους όσους δουλεύουν στην παραγωγή της σειράς. Οι ηθοποιοί πάλι δίνουν ρέστα στις συναισθηματικές σκηνές, αλλά και στις χιουμοριστικές, παρουσιάζοντας στον θεατή τρισδιάστατους χαρακτήρες, τους οποίους νοιαζόμαστε και καταλαβαίνουμε. Ειδικά ο Steven Amell μου αρέσει όλο και περισσότερο ως Green Arrow. Οι εξελίξεις γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες, σε κάθε επεισόδιο, και αφήνουν τον θεατή να ανυπομονεί για το επόμενο. Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει, προς το παρόν, είναι η ιστορία του Diggle, η οποία είναι λίγο “εκτός” από όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη σειρά. Επίσης, το γεγονός ότι ο Diggle τρελαίνεται σιγά-σιγά και βλέπει τον Floyd Lawton a.k.a. Deadshot, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι νεκρός, κάνει τον John να μοιάζει με έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο χωρίς να είναι πια ο ψύχραιμος στρατιώτης που ξέρουμε.

Το ARROW έχει επιστρέψει στην παλιά του δόξα και κάθε επεισόδιο με κάνει να ανυπομονώ όλο και περισσότερο για το μέλλον. Η σειρά μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος και ίσως, με αυτόν τον τρόπο, να μας κάνει να ξεχάσουμε τη φρικτή τέταρτη σεζόν…