Vote Loki #4

Χλιαρό και αδιάφορο, όπως μας έχει συνηθίσει η Marvel
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Vote Loki #4

WriterChristopher HastingsArtistLangdon FossPublisherMarvel Comics

Το VOTE LOKI είναι το “πάντρεμα” των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ με τη δημοφιλία που έχει αποκτήσει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας χάρη, κυρίως, στην ερμηνεία του Tom Hiddleston στις διάφορες Marvelοταινίες. Αφορμή για το VOTE LOKI είναι οι… κοσμαγάπητοι, real world υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο. Μπροστά σ’ αυτούς, ο Christopher Hastings προτείνει έναν θεό της απατεωνιάς, ο οποίος θα λέει ψέματα κατάμουτρα στους πολίτες κι εκείνοι θα τον λατρεύουν γι’ αυτό.

Στο τελευταίο τεύχος του mini-series, βρισκόμαστε λίγο πριν τις εκλογές. Μια μέρα πριν, ο Loki κάνει μια ζωντανή εμφάνιση με τη δημοσιογράφο Nisa Contreras, η οποία τον κυνηγάει να τον αποκαλύψει σε ολόκληρη τη σειρά. Στο live αυτό, τον πιάνει μια κρίση ειλικρίνειας, χάνει τις εκλογές, αλλά όχι το παιχνίδι.
Το σχέδιο του Langdon Foss θα το χαρακτήριζα περίεργο. Καρτουνίστικο στο ύφος του, με τους χαρακτήρες να έχουν όλοι τεράστια μάτια και μύτες.

Συνολικά, θα έλεγα ότι το VOTE LOKI έμεινε πιστό στο επίπεδο της αδιάφορης χλιαρότητας που μας έχει συνηθίσει τώρα τελευταία η Marvel.