Το Πρώτο Artwork Του Justice League vs Suicide Squad

Το πολυαναμενόμενο face-off έρχεται τον Δεκέμβριο

Φέτος είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά των υπερηρωικών συγκρούσεων. Πρώτα με το BATMAN V SUPERMAN και έπειτα με το CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR. Το συγκεκριμένο concept πουλάει ιδιαίτερα, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το να βλέπεις αγαπημένους και γνώριμους χαρακτήρες και ήρωες να συγκρούονται με άλλους. Έχει ενδιαφέρον, γιατί ενώνονται οι κόσμοι τους, συγκρούονται οι αντιλήψεις τους και είναι μια ευκαιρία για να δούμε ποιος είναι πιο δυνατός και να μας προσφέρουν εξωπραγματικές σκηνές δράσης.

Το μοτίβο αυτή την φορά έρχεται στα comics της DC, με το JUSTICE LEAGUE VS. SUICIDE SQUAD, μια σειρά που θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά αυτές τις δυο ομάδες να συγκρούονται και να μην αφήνουν τίποτα όρθιο στο πέρασμα τους.

Η νέα σειρά, όμως, δεν θα είναι μόνο μια σύμπραξή υπερηρώων, αλλά και καλλιτεχνών. Στο εν λόγω project θα συμμετέχουν πολλοί γνωστοί comic artists, όπως οι Jason Fabok, Tony S. Daniel, Fernando Pasarin και Robson Rocha.

Πλέον έχουμε την τύχη να απολαύσουμε μερικά early artworks από το πρώτο τεύχος, το οποίο κυκλοφορεί στις 21 Δεκεμβρίου. Στις εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από την επική αυτή μάχη και βλέπουμε προς τα πού κυμαίνεται το εικαστικό κομμάτι του τεύχους.

%ce%be%ce%bb