Legends Of Tomorrow S02E03

Shogun
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS02E03 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer, Grainne Godfree, Ray Utarnachitt DirectorKevin Tancharoen CastCaity Lotz, Brandon Routh, Franz Drameh, Dominic Purcell, Nick Zano, Maisie Richardson-Sellers NetworkThe CW

Η ομάδα αναγκάζεται να κάνει μια μικρή παράκαμψη από την φεουδαρχική Ιαπωνία του 16ου αιώνα, για να σώσουν τον Ray και τον Nate, ο οποίος έχει πλέον υπερδυνάμεις.

Πρόκειται για ένα γεμάτο και ενδιαφέρον επεισόδιο, καθώς υπάρχει ακόμα η παρουσία της JSA, μέσω της Vixen, η οποία είναι ετοιμοπόλεμη μετά το cliffhanger του προηγούμενου επεισοδίου, και ο Martin με τον Jax βρίσκουν έναν μυστικό θάλαμο που είχε κρύψει ο Rip Hunter, στον οποίο ακούν ένα μήνυμα από την μελλοντική εκδοχή ενός γνωστού μας χαρακτήρα, το οποίο μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την ομάδα.

Ήδη οι περισσότερες αλλαγές στη δεύτερη σεζόν έχουν ωφελήσει την σειρά. Η εξαφάνιση του Rip βοηθάει να ενισχυθεί η χημεία μεταξύ των μελών και η εισαγωγή της JSA και η ενσωμάτωσή της στο ευρύτερο arc διευρύνει το ήδη απίστευτα διευρυμένο σύμπαν του CW. Και σε επίπεδο characterization βλέπουμε αλλαγές, κυρίως στην Sarah, τον Ray και τον Mick.