The Walking Dead S07E02

The Well
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Walking Dead

Season/EpisodeS07E02 WriterMatthew Negrete DirectorGreg Nicotero CastMelissa McBride, Lennie James, Andrew Lincoln, Norman Reedus, Chandler Riggs, Lauren Cohan, Khary Payton NetworkAMC

Το δεύτερο φετινό επεισόδιο του THE WALKING DEAD κάνει κάτι που συνηθίζει η σειρά. Μας μεταφέρει σε ένα σκηνικό τελείως διαφορετικό από αυτό του προηγούμενου επεισοδίου, με άλλους πρωταγωνιστές και – σε μεγάλο βαθμό – διαφορετικό ύφος. Έτσι, μετά τη βίαιη και ψυχοπλακωτική αναμέτρηση της ομάδας με το Negan και την παρέα του, που μονοπώλησε το πρώτο επεισόδιο, τώρα εστιάζουμε στην Carol και το Morgan. Οι δύο ήρωες, μετά από την αιματηρή σύγκρουση με μέλη της ομάδας του Negan, βρίσκονται στο Kingdom, την πολιτεία που έχει δημιουργήσει ο King Ezekiel. Μια πολιτεία με χαμογελαστούς ανθρώπους και αφθονία φρούτων και λαχανικών, που μοιάζει παράδεισος. Αν, όμως, μας έχει μάθει κάτι η σειρά είναι να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί στα καλά νέα.

Το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου επικεντρώνεται στην Carol, η οποία προσπαθεί, όπως κάθε φορά που βρίσκεται σε ξένο περιβάλλον, να το παίξει αγαθή νοικοκυρά, για να κάνει τη δουλειά της, χωρίς να τραβάει τα βλέμματα. Ταυτόχρονα, όμως, η ψυχοσύνθεσή της έχει τρωθεί βαριά, με αποτέλεσμα να έχει παραισθήσεις, αλλά και να έχει χάσει τη δίψα της για ζωή.

Συνολικά, θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα καλό επεισόδιο, που μας εισάγει σε μέρη και άτομα που θα μας απασχολήσουν σίγουρα στη συνέχεια και που δίνει λίγο παραπάνω βάθος στους χαρακτήρες κάποιων πρωταγωνιστών.