Arrow S05E05

Human Target
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS05E05 WritersOscar Balderrama, Sarah Tarkoff, Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg DirectorLaura Belsey CastStephen Amell, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards, Echo Kellum, Wil Traval NetworkThe CW

Συνεχίζοντας την πολύ καλή πέμπτη σεζόν του, το ARROW εισαγάγει έναν ακόμα χαρακτήρα από το σύμπαν της DC. Αυτή τη φορά, ο Human Target είναι το νέο προσωρινό μέλος της Team Arrow και η παρουσία του είναι απολαυστική και δένει ικανοποιητικά με την πλοκή.

Στόχος του Oliver και της παρέας του είναι να ελευθερώσουν τον Rene Ramirez, που έχει απαχθεί από τον Church και βασανίζεται, με σκοπό να αποκαλύψει πολύτιμες πληροφορίες. Οι fans της σειράς θα χαρούν να μάθουν πως ο John Diggle επιστρέφει οριστικά, απ’ ό,τι φαίνεται, κάτι που προσωπικά μου άρεσε, μιας και δεν ξεφορτώθηκαν κανέναν από την νέα ομάδα, δημιουργώντας μια μίξη παλιών/νέων χαρακτήρων. Ταυτόχρονα, τα flashbacks στη Ρωσία κρατούν το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερο. Το υποκριτικό ταλέντο των ηθοποιών είναι συνολικά σε καλά επίπεδα, με δυνατότερο τον Church και ασθενέστερο τον Oliver. Πάντως, πιστεύω πως μιλάμε για την δυνατότερη σεζόν ARROW μετά την δεύτερη, καθώς έχουν αφήσει στην άκρη το καταστρεπτικό και αδιάφορο Olicity.