Rumble #15

And the epic adventure continues!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Rumble #15

WritersJohn Arcudi, James HarrenArtistDave StewartPublisherImage Comics

Την προηγούμενη φορά αφήσαμε τον Rathraq και τον Del στο αστυνομικό τμήμα και δευτερόλεπτα αργότερα έγινε σύμμαχος με τον τρομερό του εχθρό που του έκλεψε το σώμα και, αντί να το καταστρέψει, αποφάσισε να το κρατήσει και να πάρει εκείνος όλη τη δύναμη που κρύβει. Δηλαδή, να γίνει παντοδύναμος και όλα τα λοιπά. Αλλά τώρα μάχονται δίπλα-δίπλα απέναντι στον στρατό της βασίλισσας που θέλει τον αφανισμό τους.

Παράλληλα ο Bobby και η Timah μάλλον βρήκαν λύση στο πρόβλημα της αλλαγής του σώματος του Rathraq. Εκείνος ο πύρινος δαίμονας γυρνάει από την κόλαση και μάχεται και αυτός στο πλευρό του Rathraq, για λίγο όμως. Ο Asura (αυτός που έκλεψε το σώμα), όμως, έχει άλλες προθέσεις. Και σε μία τραγική τροπή των γεγονότων, ο Asura γυρνάει στο σώμα του και το τέλος φαίνεται να έχει γραφτεί για τον πολεμιστή μας.

Μέσα σε όλα αυτά, η γλυκιά Lerna φύτρωσε τα κεφάλια που της έκοψαν!