All-Star Batman #4

Συνεχίζει με ξέφρενους ρυθμούς!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

All-Star Batman #4

WriterScott SnyderArtistJohn Romita Jr.PublisherDC Comics

Είναι τόσο ωραία εποχή να είσαι fan του Batman. Ειδικά από την στιγμή που ο Scott Snyder φαίνεται να μην έχει σκοπό να αφήσει ήσυχο τον Σκοτεινό Ιππότη από όσα γεννά η πένα του.

Αφού ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σειρά με τον Greg Capullo, καταπιάστηκε με ένα καινούργιο project, σε συνεργασία με τον John Romita Jr.. Και έτσι ήρθε στη ζωή το ALL-STAR BATMAN. Από την αρχή, η ιστορία σε τραβά από τα μαλλιά και αρχίζει να σε παρασέρνει σε ένα τρενάκι ξέφρενων ρυθμών και ανατροπών. Η όλη ιστορία έχει πολύ δυνατά vibes από road movie και για πρώτη φορά ο Batman μπλέκει σε μια ιστορία που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον χειρότερο εχθρό του.

Στο τέταρτο τεύχος, ο Batman αντιμετωπίζει το Court of Owls, ξεφεύγει για μια ακόμη φορά από τα δίχτυα του Two-Face και εν τέλει πιάνεται και πάλι στα δίχτυα μιας σατανικής παγίδας που είχε στήσει, εξαπατώντας και τον Penguin, μαζί με τους υπόλοιπους villains. Η ασταμάτητα γρήγορη εξέλιξη της ιστορίας γίνεται με μικρές δόσεις από μια προσωπική ιστορία του Harvey, που εξηγεί πράγματα για το παρελθόν του και μας δίνει και καλύτερα το back story που είχε με τον Bruce. Έτσι, ο Snyder μας δίνει αυτό που ξέρει καλύτερα: γαμάτη δράση με προσωπικό δράμα και φιλοσοφικά ερωτήματα. Το σχέδιο του Two-Face είναι άριστα οργανωμένο, όπως φαίνεται και πηγάζει από την πολύπλοκη προσωπικότητά του.

Έτσι το τεύχος τελειώνει για μια ακόμη φορά στο πιο κρίσιμο σημείο και εμείς μένουμε να τρώμε τα νύχια μας και να περιμένουμε το πέμπτο.