Top 10 Valiant Entertainment Series

Οι δέκα καλύτερες σειρές της αναγεννημένης Valiant
1

Harbinger

WritersJoshua Dysart, Justin Jordan, Lucy Knisley, Vivek Tiwary, Dan GoldmanArtistsKhari Evans, Mico Suayan, Lewis Larosa, Matthew Clark, Barry Kitson, Lee Garbett, Pere Perez, Trevor Hairsine, Mark Pennington, Clayton Henry, Riley Rossmo, Brian Level, Rafer Roberts, Lucy Knisley, Philippe BrionesValiant

Και φτάσαμε στην κορυφή! Τρίτη συμμετοχή του Joshua Dysart στην τελική τετράδα και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Από την αρχή της αναγεννημένης Valiant, ο Dysart ανέλαβε το τμήμα του σύμπαντος της εκδοτικής που αφορά τους psiots, τα άτομα με τις ιδιαίτερες νοητικές ικανότητες. Και, κρίνοντας από το άγχος που πιάνει τους fans της Valiant, όταν κάποιος άλλος συγγραφέας αναλαμβάνει να γράψει αυτούς τους χαρακτήρες, μάλλον έκανε καλή δουλειά!

Την αρχή έκανε με το HARBINGER, που θα μπορούσε άνετα να λέγεται “Πώς γράφονται σωστά οι X-Men”. Η ιστορία επικεντρώνεται στον Peter Stanchek, ένα νεαρό psiot, εξαρτημένο στα ψυχοφάρμακα, που ενδέχεται να είναι ισχυρότερος από τον Toyo Harada, τον οποίο είδαμε στη θέση 3 της λίστας. Ο Harada θέλει τον Peter με το μέρος του, αλλά ο νεαρός psiot, όταν βλέπει πόσο αδίστακτος είναι ο δάσκαλός του, εναντιώνεται και οδηγούνται σε σύγκρουση.

Το μόνο αρνητικό που μπορεί να προσάψει κανείς στη σειρά, είναι ότι δεν σε κερδίζει αμέσως, αλλά πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος του πρώτου arc. Και αυτό, επειδή το δυνατό σημείο του HARBINGER είναι οι χαρακτήρες. Χαρακτήρες αληθινοί, φθαρτοί, που έχουν κάνει τραγικά λάθη στη ζωή τους και δε σου είναι εύκολο να τους συμπαθήσεις πλήρως, αλλά τους κατανοείς. Ένας ανταγωνιστής με αγνές προθέσεις, που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι έχει δίκιο, ότι οι μακιαβελικές προσεγγίσεις του είναι δικαιολογημένες και που στην τελική δεν μπορείς να τον μισήσεις ολοκληρωτικά. Αυτή η πολυπλοκότητα των χαρακτήρων εμποδίζει τη σειρά να σε κερδίσει γρήγορα, αλλά μόλις το καταφέρει, γίνεται από τις αγαπημένες σου!

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1