The Clone Conspiracy #2

Βελτιωμένο σε κάθε τομέα!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Spider-Man: The Clone Conspiracy #2

WriterDan SlottArtistJim CheungPublisherMarvel Comics

Ομολογώ πως είχα πολύ καιρό να διαβάσω κάποια σειρά του Spider-Man. Παρότι είναι ένας από τις αγαπημένους μου ήρωες, είχα πολλά χρόνια να βρω κάποιο νέο storyline που θα μου κέρδιζε το ενδιαφέρον.

Κοίτα να δεις, που αυτό έμελλε να το αλλάξει το THE CLONE CONSPIRACY. Μια σειρά που, διαβάζοντας το πρώτο τεύχος, αμέσως αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως κάπου καλά το πάει το πράγμα. Έτσι, είπα να συνεχίσω, μιας και, έχοντας τόσο καιρό να διαβάσω μια ωραία ιστορία με τον Spider-Man, ήταν δελεαστικό.

Εάν το πρώτο τεύχος σε κέρδισε, το δεύτερο θα σε κάνει να ζητάς απελπισμένα το τρίτο! Πρώτο καλό, η εξαιρετική βελτίωση του σχεδίου. Ήταν από τα λίγα μειονεκτήματα του πρώτου τεύχους και ευτυχώς διορθώθηκε. Πλέον, το σχέδιο είναι χάρμα οφθαλμών και ταιριάζει γάντι στον wall crawler. Λεπτές γραμμές και έντονες σκιές απογειώνουν τους χαρακτήρες και κάνουν το story ακόμη απολαυστικότερο. Και αυτό ξεδιπλώνεται για τα καλά στο δεύτερο τεύχος και σου δίνει πολλές απαντήσεις, οι οποίες απλά σε κάνουν να ενθουσιάζεσαι και να ανυπομονείς για την συνέχεια. Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του villain ξεδιαλύνει και φαντάζει πολύ τρομακτικό, ενώ ένα απρόσμενο cliffhanger στο τέλος του τεύχους θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Εν ολίγοις, το τεύχος τα σπάει και, από ό,τι φαίνεται, η σειρά θα είναι από τα φετινά highlights.