Τhe Backstagers #4

Mία ημέρα πριν τη μεγάλη παράσταση!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Τhe Backstagers #4

WriterJames Tynion IVArtistRian SyghPublisher

Η επική περιπέτεια του Josy και της ομάδας των παρασκηνίων συνεχίζεται, καθώς μένει μόνο μία ημέρα πριν τη μεγάλη παράσταση. Δυστυχώς, έχουν χάσει έναν συνοδοιπόρο (τον Shasha) και, προσπαθώντας να τον βρουν, θέτουν σε κίνδυνο την ομάδα.

Αυτό, γιατί το θανατηφόρο και πολύ κακό δίδυμο των πρωταγωνιστών – που έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα – προσπαθεί να τους διώξει και στη θέση τους να βάλει επαγγελματίες. Αλλά η φιλία νικά πάντα και αποφασίζουν να μπουν στο πιο σκοτεινό και απαγορευμένο κομμάτι των παρασκηνίων με σκοπό να βρουν τον φίλο τους.

Όλα αυτά προφανώς καταλήγουν σε αίσιο τέλος, ο Shasha βρίσκεται, η παράσταση είναι και πάλι καθ’ οδόν και τα παιδιά μάλλον δε θα αποχωρήσουν από την ομάδα του θεάτρου. Όμως, επειδή τα παρασκήνια και οι μαγικοί λαβύρινθοι από πίσω κρύβουν πολλά μυστικά, είναι όλα εντάξει και σε σειρά;!

Μήπως καινούργια μυστικά κρύβονται σε αυτά τα βαθιά σκοτάδια; Ή παραμονεύουν κι άλλοι κίνδυνοι για τους μικρούς μας φίλους; Αναμείνατε στις θέσεις σας μετά το τρίτο κουδούνι και παρακαλούμε κλείστε τα κινητά σας!