Cave Carson Has A Cybenetic Eye #2

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Cave Carson Has A Cybenetic Eye #2

WritersGerard Way, John RivieraArtistMichael Avon OemingPublisherDC Comics (Young Animal)

Από όλα τα comics που κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής υπό την ομπρέλα της Young Animal, το συγκεκριμένο ήταν το πιο αψυχολόγητο, ως προς τις προσδοκίες που μας δημιουργούσε, αλλά και το πιο ανοιχτό, όσον αφορά στις πιθανές κατευθύνσεις που θα μπορούσε να πάρει η ιστορία του σπηλαιολόγου πρωταγωνιστή και της οικογένειάς του. Και, μέχρι στιγμής, πρέπει να πούμε ότι το CAVE CARSON είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Τόσο η εικονογράφηση του Michael Avon Oeming, που δημιουργεί ένα αρκετά ιδιαίτερο (για τα δεδομένα της DC) κόσμο, όσο και οι χαρακτήρες που κινούνται μέσα του, είναι ένα εξαιρετικό δείγμα του τι οφείλει να προσφέρει ένα καλοφτιαγμένο mainstream comic.

Η σχέση του Cave με την κόρη του και η επιστροφή του στο υπόγειο βασίλειο που επισκέφθηκε νέος, καθώς και το αναπάντητο ερώτημα του πώς απέκτησε το μυστηριώδες βιονικό του μάτι είναι τα θέματα που μας απασχολούν στο δεύτερο τεύχος και, κατά πάσα πιθανότητα και στα τεύχη που έρχονται. Και – πιστέψτε με – μερικές μόλις σελίδες του CAVE CARSON θα είναι αρκετές για να σας πείσουν ότι τα συγκεκριμένα θέματα είναι πολύ, πολύ σημαντικά.