Η Επόμενη Μέρα Για Τους Μεταλλαγμένους

Αναλυτικές λεπτομέρειες για X-Men Gold και Blue

Όπως είχε γίνει γνωστό, μετά το I vs. X, οι μεταλλαγμένοι της Marvel επιστρέφουν στις ρίζες τους, με δύο νέους τίτλους που κλείνουν το μάτι στο ένδοξο παρελθόν τους μέσα από το ResurrXion που ετοιμάζει η εταιρία. Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκαν και τα δημιουργικά team που θα συμμετέχουν στις νέες σειρές καθώς και το roster της κάθε ομάδας.

Συγκεκριμένα, στο X-MEN GOLD, θα συνεργαστούν οι Marc Guggenheim και Adrian Syaf, με τον πρώτο να αναλαμβάνει τη συγγραφή και τον δεύτερο το σχέδιο. Η ομάδα θα αποτελείται από τους Storm, Colossus, Nightcrawler, Old Man Logan, Rachel Grey και Kitty Pryde, με την τελευταία να αναλαμβάνει και χρέη αρχηγού. Η αλήθεια είναι πως τα μέλη της ομάδας δεν προκαλούν έκπληξη και φαίνεται πως το νέο comic θα συνεχίσει από εκεί που θα τελειώσει το EXTRAORDINARY X-MEN.

Από την άλλη, στο X-MEN BLUE, ο Cullen Bunn θα γράφει το σενάριο με τον Jorge Molina να αναλαμβάνει το καλλιτεχνικό κομμάτι. Η Marvel Girl θα ηγείται αυτής της ομάδας, που θα αποτελείται από τους υπόλοιπους ετεροχρονισμένους μεταλλαγμένους, δηλαδή τους νεαρούς Cyclops, Ice-Man, Beast και Angel. Μόνη σημαντική παραλλαγή σε σχέση με το concept του ALL NEW X-MEN, είναι το γεγονός ότι ο Magneto θα αποτελεί και τον μέντορα της ομάδας.

Και οι δύο σειρές θα κυκλοφορούν δύο φορές το μήνα, με τα πρώτα τους τεύχη να αναμένονται τον Απρίλιο του 2017.