Batman Beyond #2

Ο Joker επιστρέφει (ξανά)!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batman Beyond #2

WriterDan JurgensArtistBernard ChangPublisherDC Comics

Στο δεύτερο τεύχος της σειράς, ο Terry McGinnis, γνωστός και ως Batman Beyond (ή Batman του Μέλλοντος, για εμάς που βλέπαμε την σειρά στο Star Channel), θα έρθει αντιμέτωπος με τους Jokerz, οι οποίοι έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια στα σκαριά! Ο Terry σύντομα θα εμπλακεί σε μια δολοπλοκία για την ανάσταση του Joker, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς οι κακοποιοί κρατούν όμηρο την κοπέλα του και το παραμικρό λάθος θα οδηγήσει στο θάνατό της!

Το BATMAN BEYOND #2 με ταξίδεψε πίσω σε αυτές τις νοσταλγικές μέρες της animated σειράς, προσφέροντάς μου μια ενδιαφέρουσα ιστορία, με αρκετή αγωνία, ωραίους διαλόγους και εντυπωσιακά σχέδια φουτουριστικού χαρακτήρα. Η πλοκή καταφέρνει να αιχμαλωτίσει γρήγορα το ενδιαφέρον του αναγνώστη, ενώ, παράλληλα, το σκίτσο του Bernard Chang ήταν καλοδουλεμένο, με κάθε μέλος των Jokerz να ξεχωρίζει. Καλοδεχούμενες, επίσης, ήταν και οι εμφανίσεις ορισμένων κλασικών χαρακτήρων από την σειρά, όπως του Matt McGinnis, της Maxine και του Terminal, του αρχηγού των Jokerz.

Είχα καιρό να διαβάσω κάποια ιστορία με τον McGinnis και το χρειαζόμουν! Το “The Return” storyline είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εσάς που νοσταλγείτε την σειρά, να κάνετε μια βουτιά στο μύθο του Batman του Μέλλοντος (ναι, έτσι θα τον λέω), για ακόμη μια φορά! Ικανοποιημένοι, όμως, θα μείνουν και όσοι διατηρούν επαφή με τις ιστορίες του Terry, μέσω των comics. Ας μην γελιόμαστε, βέβαια, το έργο το έχουμε ξαναδεί (ο Joker επιστρέφει, τί πρωτότυπο!), αλλά, στην τελική, συχνά δεν μετράει τόσο πολύ το concept, όσο η εκτέλεση.