Lucifer S02E10

Quid Pro Ho
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Lucifer

Season/EpisodeS02E10 WritersIldy Modrovich, Julia Fontana, Tom Kapinos DirectorNathan Hope CastTom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Tricia Helfer NetworkFox

Τα φετινά LUCIFER και ARROW θα μπορούσαν να διδάσκονται στους writers σαν το παράδειγμα για το πως μπορείς να κάνεις μια σειρά με αδιάφορη προηγούμενη σεζόν, πολύ δυνατή. Για να σταθώ περισσότερο στο LUCIFER, η δεύτερη σεζόν, μέχρι στιγμής, είναι ό,τι δεν ήταν η πρώτη!

Διασκεδαστικό και γεμάτο ενδιαφέρον ήταν και το τελευταίο επεισόδιο του 2016. Η Charlotte (ναι, αυτή η κουκλάρα μαμά του Lucifer – ποιά άλλη σειρά θα μπορούσε να με κάνει να γράψω κάτι τόσο διασκεδαστικά περίεργο;) συνεχίζει τις προσπάθειες, προκειμένου να βάλει ένα τέλος στη ρομαντική έλξη του Lucifer από την Chloe. To νέο της σχέδιο είναι να απομακρύνει τον έναν από τον άλλο, με τον πιο σκοτεινό τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε!

Στο μεταξύ, ο Amenadiel αρχίζει να δουλεύει για την Charlotte, κάτι που ενοχλεί την Maze. Τέλος, το ρομαντικό cliffhanger που έχουμε στο φινάλε (ναι, καλά καταλάβατε), σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς fans της σειράς!

Το mid-season finale μας έκανε να ανυπομονούμε για το που θα κατευθυνθεί η ιστορία του αξιολάτρευτου διαβολάκου, αλλά και τι θα γίνει τελικά με το ειδύλλιο των δύο βασικών χαρακτήρων.