Action Comics #968

Ο Lex Luthor στο στόχαστρο
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Action Comics #968

WriterDan JurgensArtistTyler KirkhamPublisherDC Comics

Το ACTION COMICS είναι σταθερά καλό από την αρχή του Rebirth relaunch (εμ, Dan Jurgens είναι αυτός) και το τεύχος #968 συνεχίζει την καλή αυτή παράδοση.

Αφού παρακολουθήσαμε, στα προηγούμενα τεύχη, τη Lois Lane του pre-New 52 timeline να αντικαθιστά τη Lois του New 52 (μόλις χάσαμε τους μισούς αναγνώστες…) στη Daily Planet και γενικότερα να “αναλαμβάνει” τη ζωή της, μετά το θάνατο της δεύτερης, εστιάζουμε στη σύγκρουση δύο εξωγήινων όντων, που εμφανίστηκαν στο προηγούμενο τεύχος και θέλουν να σκοτώσουν τον Lex Luthor, γιατί στο μέλλον θα πάρει τη θέση του Darkseid και – όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς – δε θα φέρει μήνυμα ειρήνης και χαράς. Στη μάχη αυτή, που λαμβάνει χώρα στη μέση της Metropolis, θα παρέμβει – φυσικά – ο Superman, παρέα με τον μικρούλη Superboy, στο πλευρό του Luthor.

Πολλή δράση και αρκετά καλό σχέδιο από τον Kirkham (ειδικά στις σελίδες που κυριαρχούν οι μάχες και οι καταστροφές), σε ένα ευχάριστο τεύχος, που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για το μέλλον.