Agents Of S.H.I.E.L.D. S04E07

Deals With Our Devils
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents Of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS04E07 WritersDaniel J. Doyle, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen DirectorJesse Bochco CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Gabriel Luna, Henry Simmons NetworkABC

Να και κάτι πρωτόγνορο. Να ανυπομωνώ για το επόμενο επισόδειο του Agents Of S.H.I.E.L.D., μία σειρά την οποία την αγνοούσα μέχρι που εμφανίστηκε ο Ghost Rider. Από τότε έγινα μεγάλος fan και είμαι φανατικός οπαδός της σειράς. Πράγμα λογικό, επειδή αυτή η σεζόν γίνεται όλο και καλύτερη!

Μπορούμε να πάρουμε λίγο χρόνο για να εκτιμήσουμε το πόσο τέλεια επιλογή είναι ο Gabriel Luna για Robbie Reyes; Είναι μακράν ο καλύτερος Ghost Rider που έχουμε δει στην live action σκηνή (ακόμα κι αν ο Nick Cage πάντα θα μείνει στις καρδιές μας για το πόσο ξεκαρδιστικός ήταν στο GHOST RIDER 2: SPIRIT OF VENGENCE). Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τους χαρακτήρες στις προηγούμενες σεζόν του AoS. Αντιθέτως, είναι όλοι τους καλογραμμένοι. Αλλά ποτέ δεν μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, εκτός από μερικές εξαιρέσεις. Ο Robbie Reyes και ο αδερφός του, ο Gabe, φέρνουν κάτι καινούριο στην σειρά, μία αίσθηση φρεσκάδας αλλά ταυτόχρονα μία σκοτεινή ατμόσφαιρα.

Μπορεί η σειρά να έχει χάσει λίγο το παιχνιδιάρικο ύφος που κυριαρχούσε στις πρώτες σεζόν της σειράς, αλλά, κατά την γνώμη μου, αυτό είναι ένα βήμα μπροστά. Σε αυτό το επισόδειο, επίσης, βλέπουμε την επίδραση που είχε το DOCTOR STRANGE στο υπόλοιπο MCU καθώς, χωρίς να σποϊλάρω ιδιαίτερα, μαθαίνουμε για άλλες διαστάσεις και το τί υπάρχει ανάμεσά τους.

Το AGENTS OF S.H.I.E.L.D. συνεχίζει και με εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε επισόδειο. Ανυπομωνώ για το επόμενο επισόδειο και θα πρότεινα να αρχίσετε να βλέπετε κι εσείς την σειρά, αν δεν το έχετε κάνει ήδη!