Gotham S03E11

Beware The Green-Eyed Monster
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Gotham

Season/EpisodeS03E11 WritersJohn Stephens, Bruno Heller DirectorDanny Cannon CastBen McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Morena Baccarin, Robin Lord Taylor, Erin Richards NetworkFox

Αγαπώ το GOTHAM! Περίεργη δήλωση για κομιξοσειρά που ξεφεύγει τόσο πολύ από τα comics, σωστά; Το θέμα είναι πως η πλοκή της σειράς, αν και αποστασιοποιείται από πολλά απ’ αυτά που ξέραμε, έχει καταφέρει να δώσει, μέχρι στιγμής, ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα.

Οι παραγωγοί, λόγω και του μεγάλου διαλείμματος που ακολουθεί, φρόντισαν να μας δώσουν πολλά καλούδια μαζεμένα. Όπως θυμάστε, ο Mario Falcone έχει μολυνθεί από τον ιό της Alice Tech, που τον κάνει να ζηλεύει παθολογικά. Παρ’ όλα αυτά, ο δαιμόνιος James Gordon το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί όχι μόνο να αποδείξει πως ο Mario έχει μολυνθεί, αλλά και να διακόψει τον γάμο. (Κλισέ, έτσι;)

Το αν θα καταφέρει κάτι από τα δύο, ή θα αποτύχει και στα δύο, θα το μάθετε βλέποντας το επεισόδιο. Εκεί, όμως, που το επεισόδιο έδωσε ρέστα, ήταν στη σχέση μεταξύ Ed και Oswald, η οποία θα μεταβληθεί ανεπανόρθωτα, όταν η Barbara θα επιχειρήσει να “ανοίξει” τα μάτια στον Ed, κάτι που εκείνος θα προσπαθήσει να επαληθεύσει.

Άκρως ατμοσφαιρικό και με ωραίες πρωτοβουλίες από τους συντελεστές, το GOTHAM σίγουρα θα μας απασχολήσει και του χρόνου!