The Hunt #4

Τα cliffhangers συνεχίζονται...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Hunt #4

Writer/ArtistColin LorimerPublisherImage Comics

Το τρίτο τεύχος του THE HUNT έκλεισε με cliffhanger. Τί τρέχει με τον αδερφό της Orla και γιατί τον απήγαγαν τα μυστηριώδη και τρομακτικά changelings, αν όχι μόνο για να την εκβιάσουν; Είναι επόμενο, λοιπόν, πως το τέταρτο τεύχος αποτελείται, σε μεγάλο βαθμό, από ένα flashback, με τις πρωτύτερες δραστηριότητες της Orla και της γιαγιάς της, που οδήγησαν στη διατάραξη της ισορροπίας μεταξύ των δύο κόσμων.

Το σενάριο εξακολουθεί να φαίνεται σαν να προσπαθεί να πει μια ιστορία που δεν χωράει στα panels του comic, αφήνοντας απορίες και ένα κάπως ανικανοποίητο αίσθημα στον αναγνώστη. Παρ’ όλα αυτά, κάποιες τροπές που έχει πάρει η πλοκή είναι πολύ ενδιαφέρουσες και οι χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε αυτό το τεύχος αποκτούν περισσότερο νόημα και ουσία. Φυσικά, όπως και στα τρία προηγούμενα τεύχη το τέταρτο έχει κάποια σημεία εκθαμβωτικού artwork και κάποια όχι και τόσο. Στο σύνολό του, εννοείται πως τα πιό αδιάφορα ή πιό πρόχειρα panels δεν καταφέρνουν να επισκιάσουν το σύνολο, σε καμία περίπτωση.

Περιττό να πω πως το τέταρτο τεύχος τελειώνει με ένα ακόμη μεγαλύτερο cliffhanger απο το προηγούμενο.