Outcast #23

Hide and regroup!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Outcast #23

WriterRobert KirkmanArtistPaul AzacetaPublisherImage Comics

Ο Kyle αφού ελευθερώθηκε από τον πάστορα (ο οποίος μια χαρά έφαγε το ξύλο της ζωής του), βρέθηκε να απελευθερώνει ακόμη ένα άτομο που είχε κυριεύθει από κάποιον δαίμονα. Και αυτή τη φορά με μεγάλη επιτυχία, καθώς ο Brian – ένας αστυνομικός – επέζησε από τον “εξορκισμό”.

Με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε τον Kyle από τα βάθη της καρδιάς του. Όμως, είναι απογοητευμένος για τη γυναίκα του, που παραμένει δαιμονισμένη, και πλέον έχει βασικά μπει στο στρατό του επονομαζόμενου διαβόλου. Κλειδί για την επιβίωση αυτού του στρατού είναι ο outcast, δηλαδή ο Kyle. Το κακό, βέβαια, δεν είναι πως υπάρχουν αυτοί όλοι μαζεμένοι, αλλά είναι σχεδόν η μισή πόλη και δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά.

Ένας outcast, ένας ιερέας που μάχεται για το καλό του θεού και ένας πρώην δαιμονισμένος, είναι ένα γκρουπάκι που τραβάει τα βλέμματα – και όχι τα καλοκάγαθα. Χρειάζονται, λοιπόν, ένα μέρος να κρυφτούν για λίγο μέχρι να δουν τι θα κάνουν. Το μέρος το βρίσκουν και έχουν μαζευτεί οι τρεις τους για να καταστρώσουν κάποιο σχέδιο, μιας και τώρα έχουν μία καλύτερη άποψη για την ιδιότητα του outcast. Όμως, ο θυμός και η οργή του outcast, φέρνουν μαζί τους και ένα δωράκι!