Agents Of S.H.I.E.L.D. S04E08

The Laws Of Inferno Dynamics
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents Of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS04E08 WritersJoss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Paul Zbyszewski DirectorKevin Tancharoen CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna, José Zúñiga NetworkABC

Η τέταρτη σεζόν του AGENTS OF S.H.I.E.L.D. είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του 2016, καθώς η εμφάνιση του πολυαγαπημένου Ghost Rider, μετέτρεψε μία σειρά η οποία ήταν απλώς καλούτσικη, σε μία από τις καλύτερες superhero σειρές που παίζονται αυτή την στιγμή.

Τελικά, η μαγεία και ο μυστικισμός ταιριάζουν πολύ στο MCU. Ο Eli Morrow είναι πιό δυνατός από ποτέ και αποτελεί τεράστια απειλή για το Los Angeles και όχι μόνο. Για ακόμη μία φορά, έχω εντυπωσιαστεί από την σειρά αυτή. Με παρακινεί τόσο πολύ να συνεχίζω να την παρακολουθώ και αυτό συμβαίνει κυρίως εξαιτίας του Robbie Reyes a.k.a. ο καλύτερος Ghost Rider ever! Αν έχει διαβάσει κανείς κάποια άλλα κείμενα που έχω γράψει για το AGENTS OF S.H.I.E.L.D., θα παρατηρήσει το πόσο συχνά λέω πως ο Gabriel Luna, ως Ghost Rider, είναι πολύ καλός και πως είναι η καλύτερη live action μεταφορά του φλεγόμενου κρανίου που έχουμε δει. Όσο επαναλαμβανόμενο κι αν είναι, ισχύει και ο Luna το επιβεβαιώνει σε κάθε επεισόδιο!

Περιέργως, ο Eli Morrow εξελίχθηκε σε έναν πολύ καλό εχθρό. Είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις που ακόμη και ο θεατής βρίσκεται σε αδιέξοδο για το πώς μπορεί να νικηθεί, ειδικά με τις δυνάμεις που έχει. Ακόμη και αν απέχει πολύ από την original εκδοχή των comics, o Eli Morrow είναι ένας ανταγωνιστής απειλητικός και ενδιαφέρων, ο οποίος ίσως και να είναι καλύτερος από τον original.

Αν ακόμη διστάζετε, τρέξτε και αρχίστε να βλέπετε AoS, δεν ξέρω τί άλλο να κάνω για να σας πείσω!