Κινηματογραφική Τριλογία New Mutants

Νέες πληροφορίες για τη μεταφορά τους στο cinema

Η αλήθεια είναι πως η είδηση δεν προκαλεί τεράστια έκπληξη, καθώς στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο για μία superhero movie να μην αποκτήσει sequel, ή να μην καταλήξει τριλογία (εκτός βέβαια και αν σε αυτήν συμμετέχουν οι Fantastic Four).

Και πάλι, όμως, τα νέα πως ο Josh Boone παρουσίασε στην εταιρία παραγωγής το όραμα του για τρείς ταινίες, βασισμένες στους νέους μεταλλαγμένους του Chris Claremont, οι οποίες και θα συνδέονται μεταξύ τους, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους φίλους των X-Men, παρά τα πολλά σκαμπανεβάσματα που έχουν περάσει οι διάφορες κινηματογραφικές μεταφορές του franchise, ανά τα χρόνια.

Συγχρόνως, απ’ ότι φαίνεται, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν την Άνοιξη του 2017, ενώ, αν και δεν αποκάλυψε την ημερομηνία, ο Boone επιβεβαίωσε πως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία.

Σε αυτή οι Mirage, Wolfsbane, Cannonball, Sunspot, Magik και Warlock θα έρθουν αντιμέτωποι με την Demon Bear ενώ κι ο Professor X έχει επιβεβαιωθεί πως θα συμμετέχει χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα τον υποδύεται ο Patrick Stewart, ο James McAvoy ή κάποιος άλλος.