Cannibal #3

Κάτι ακόμη μεγαλύτερο καραδοκεί στις γωνίες!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Cannibal #3

WritersJennifer Young, Brian BuccellatoArtistMatias BergaraPublisherImage Comics

Στο τρίτο τεύχος του CANNIBAL, η Jolene ακόμα αγνοείται, ο Cash βρίσκεται στην φυλακή και καινούριος κόσμος φαίνεται να εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Τελικά, υπάρχουν περισσότεροι από ένας μολυσμένοι κανίβαλοι σε αυτήν την πόλη, ή κάτι ακόμη μεγαλύτερο καραδοκεί στις γωνίες; Γιατί τα πράγματα δεν τρέχουν σε αυτό το μέρος, όπως στα υπόλοιπα; Κατά κύριο λόγο, επειδή δεν δέχονται κανέναν ξένο στην κλειστή και απομονωμένη κοινωνία τους. Αυτομάτως, λοιπόν, ο οποιοσδήποτε είναι απ’ έξω αυτή την περίοδο, είναι και αυτομάτως ύποπτος.

Οπότε ο Danny, ο γνωστός του Grady, στοχοποιείται από όλους και τελικά βρίσκεται στην φυλακή, μαζί με τον Cash. Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται η αδερφή του (υποθέτω) με τον γιο του, να τον βρουν. Και μαζί τους, φέρνουν καινούριους “μπελάδες”.

Ποιός, τελικά, έχει απαγάγει τη Jolene και πόσοι κανίβαλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι; Ο Danny είναι αθώος, ή έχει λερωμένη τη φωλιά του; Ή ακόμα χειρότερα, μήπως είναι ένας από αυτούς;