Night's Dominion #3

Πολλές αποκαλύψεις και αρκετή ανάπτυξη χαρακτήρων
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Night's Dominion #3

Writer/ArtistTed NaifehPublisherOni Press

Ο Umber Knight έρχεται συνεχώς αντιμέτωπος με την The Night αλλά στην πορεία του τεύχους, οπού ο αναγνώστης έχει μάθει πια πολύ περισσότερα για εκείνον, και έχει αποκαλυφθεί το μεγαλύτερο μυστήριο του χαρακτήρα του, οι διαθέσεις του απέναντι στην πρωταγωνίστρια έχουν αλλάξει εντελώς.
Αντίστοιχα, αλλάζει και η ροή της ιστορίας, αφού από το προηγούμενο τεύχος, η ομάδα ναι μεν γλιτώνει από τον πύργο του Uhlume, αλλά δεν έχουν πλέον κανέναν κοινό σκοπό. Η The Night φτάνει τόσο κοντά στον στόχο της μόνο για να ανακαλύψει ότι πρέπει να αρχίσει από την αρχή.

To pacing του Naifeh, έχει αρκετά προβληματάκια σε αυτό το τεύχος, αλλά δεν εμποδίζουν στην πραγματικότητα τίποτα σημαντικό, είναι εύκολο να τα αγνοήσει κανείς. Αντίθετα, η ενδιαφέρουσα χρήση της παλέτας προσδίδει πολλά στο story telling και την αισθητική της σειράς, ενώ το artwork είναι όπως πάντα, όμορφο, πλαστικό και δυναμικό, αν και όχι χωρίς τα λάθη και τις απροσεξίες του.

Το τρίτο τεύχος προσέφερε πολλά στην πορεία της ιστορίας χωρίς να του λείπουν εντελώς και τα στοιχεία που μας έχουν μέχρι τώρα κρατήσει στο NIGHT’S DOMINION.