Comicdom Con Athens 2017: Αυτοεκδόσεις

Άνοιξαν οι αιτήσεις για συμμετοχή στο φετινό φεστιβάλ!

Όπως συμβαίνει και με τις επίσημες εκδοτικές, ένα σημαντικό κομμάτι της ετή­σιας εκδοτικής παραγωγής αυτοεκδόσεων/fanzines στη Ελλάδα, συντονίζεται για να συμπέσει με την τριήμερη γιορτή των comics! Από την πρώτη διοργάνωση του 2006, μέχρι σήμερα, το Comicdom Con Athens στηρίζει τα ερα­σιτεχνικά έντυπα, παραχω­ρώντας στους δημιουργούς τους χώρο, για να προβάλλουν τις εκδόσεις τους.

Από την περσινή διοργάνωση, ο Χώρος των Αυτοεκδόσεων μετακόμισε σε νέο venue, στο πανέμορφο κτίριο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, και αποτελέσε ξανά πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, που είχαν τη δυνατότητα και τη χαρά να ανακαλύψουν τις εξαιρετικές δουλειές νέων δημιουργών, αλλά και να επισκεφθούν, για ακόμη μια χρονιά, τους “βετεράνους” της ακμάζουσας σκηνής των fanzines.

Αν είστε δημιουργός κάποιας αυτοέκδοσης και επιθυμείτε να εξασφαλίσετε μια θέση στο Self-Publishers Alley του Comicdom Con Athens 2017, επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο site της διοργάνωσης, για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να κάνετε την αίτησή σας.

Μην σας πιάνει άγχος ότι δεν θα προλάβετε, όμως! Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2017, ενώ και τα κριτήρια επιλογής θα είναι κάπως διαφορετικά, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές!